Onze verzendoptie StandardPLUS zal vanaf maandag 06.05.2024 terug beschikbaar zijn. Op donderdag en vrijdag 09.05 en 10.05 is Bosta gesloten. Woensdag zijn er dus ook geen StandardPLUS orders mogelijk.

Wat betekent ‘communicatiefout 077’?

Dat is een bericht van de server. Krijgt u deze foutmelding tijdens het aansluiten op een RainBird controller? Werk uw RainBird app dan bij naar de nieuwste versie. Helpt dat niet? Dan moeten we de LNK vervangen.