Uw handelspartner in landbouw, tuin, zwembad & veeteelt

Snelle, gratis verzending op bestellingen van meer dan €350

Uw handelspartner in watertechnologie

8,9/10 klantenbeoordeling

Onze productcategorieën

  Ontdek onze markten

 • Landbouw beregening

  U kunt rekenen op een breed assortiment van irrigatieproducten voor de landbouw om te voldoen aan al uw behoeften op het gebied van veldirrigatie. Ontdek hier onze oplossingen en ons assortiment.

 • Tuinberegening

  Profiteer van een compleet assortiment voor de installatie van oppervlaktebesproeiingssystemen in parken en tuinen van elke omvang. Ontdek hier meer over onze oplossingen voor landschapsirrigatie.

 • Zwembad

  Als u op zoek bent naar alles wat te maken heeft met de installatie en het onderhoud van zwembaden, zult u op deze pagina een breed scala aan oplossingen en producten ontdekken.

 • Veehouderij

  Welke drinkwater-, klimaat- of drijfmestoplossingen u ook nodig hebt, op deze pagina vindt u de juiste informatie en producten.

 • Retail

  Alles wat u nodig hebt om uw detailhandel te bevoorraden, met een ruim assortiment aan gebarcodeerde artikelen.

“Snelle levering en goede service. Dat is waar wij voor staan: Wij leveren!”

Martin - Klantenservice
8 / 10|55 reviews
Wereld Water Dag 2023

Wereld Water Dag 2023

22-03-2023
Fijne Wereld Water Dag iedereen! Wereld Water Dag is een speciale dag die elk jaar plaatsvindt op 22 maart. Het is een dag om ons eraan te herinneren dat water echt belangrijk is, en dat we er goed voor moeten zorgen. Er zijn veel mensen die geen schoon water hebben, ongeveer 2,2 miljard! Een heel groot aantal.
MegaGroup wordt overgenomen door Sun European

MegaGroup wordt overgenomen door Sun European

16-03-2023
Als onderdeel van de financiële strategie van MegaGroup gaat een dochteronderneming van Sun European Partners, LLP, MegaGroup en de aan hen verbonden ondernemingen overnemen, na 8 jaar eigendom te zijn geweest van Nimbus Hands-On Investors. Sun European zal MegaGroup ondersteunen in hun groeistrategie, zowel organisch als anorganisch.
NIEUW in ons assortiment - Flotide producten

NIEUW in ons assortiment - Flotide producten

14-04-2022
Misschien hebt u in onze webshop en in onze nieuwe catalogi al opgemerkt dat wij een nieuw merk in ons assortiment hebben. Met trots presenteren wij u FLOTIDE.