Onze verzendoptie StandardPLUS zal vanaf maandag 06.05.2024 terug beschikbaar zijn. Op donderdag en vrijdag 09.05 en 10.05 is Bosta gesloten. Woensdag zijn er dus ook geen StandardPLUS orders mogelijk.

Wat doe ik als ik het draadloze netwerk van de LNK wifi module niet zie?

Zorg er eerst voor dat u binnen het bereik van de controller bent. Als u het netwerk nog steeds niet ziet, zorg er dan voor dat de statusindicator van de LNK wifi module rood en groen knippert. Lukt dat niet? Druk dan een seconde op de knop van de LNK wifi module. Zodra de module rood en groen knippert, kunt u het netwerk opnieuw scannen. Werkt ook dat niet? Zet wifi dan uit en weer aan op uw mobiele apparaat.