Onze verzendoptie StandardPLUS zal vanaf maandag 06.05.2024 terug beschikbaar zijn. Op donderdag en vrijdag 09.05 en 10.05 is Bosta gesloten. Woensdag zijn er dus ook geen StandardPLUS orders mogelijk.

Wat is een ‘mismatch’ fout?

Deze fout wordt weergegeven als de LNK wifi module is verplaatst naar een ander modeltype. Bijvoorbeeld van ESP-ME naar ESP-TM2. U probeert in de mobiele app dan te laten communiceren met het nieuwe type controller via de vorige controllerkaart. Om de LNK wifi module naar een nieuw controllertype te verplaatsen, moet u de controllerkaart verwijderen. Daarna kunt u het installatieproces opnieuw doorlopen.